En levande bryggartradition

Vår filosofi är att knyta an dagens bryggeriteknik med den bryggartradition som funnits i Hjo sedan början av 1900-talet. Genom småskalig bryggning, god hantverkstradition och råvaror av högsta kvalitet kan vi leverera ett öl utan kompromisser.






Vårt bryggeritänk 

Vi brygger öl med utgångspunkten att göra det bästa ölet vi bara kan. Det är små små detaljer som gör stor skillnad i både förhållandet av ingredienser och temperaturer och tider under vår bryggning. Det är detaljer som vi hela tiden utmanar. Vi styr våra processer med ambitionen att alltid leva upp till både myndighetskrav och kvalitetssäkring av våra produkter. Det är viktigt för oss att ha kontroll på hela kedjan från inköp av råvaror till leverans av färdig produkt. 

Vårt fokus 

Vi fokuserar på underjäst öl som varken är filtrerat eller pastöriserat, ett så kallat färsköl där ölets alla smaker finns kvar tills den skall avnjutas. Därför bör ölet drickas inom 12 månader för att få den bästa smakupplevelsen.