18/08 2022 Generationsskifte

  Uno och Anders valde under slutet av sommaren att lämna förklädena vidare till nästa generations ölbryggare. Linn och Sebastian ska tillsammans med Dan driva bryggeriet i Hjo vidare i samma anda och med samma passion som tidigare bryggmästare haft för sitt öl. Vårt öl kommer fortsätta att tappas i Hjo på Nolängsgatan precis som det traditionsenligt alltid har gjort.

  1/7 2020 Systembolaget

Den 1/7 2020 introducerades vår öl Karls Lager på systembolaget. Ölen ingår i systembolagets sortiment "Lokalt & Småskaligt" vilket innebär att det är lokalt producerade drycker som säljs på upp till 10 butiker inom 15 mil från tillverkningsorten.


18/5 2019    Ölfestival på Vilhelmsro i Falköping


Hjo öl aktiebolag var på plats och server7ade öl när Vilhemlsro gårds cafe' genomförde sin årliga ölmässa. En mycket lyckad kväll med många trevliga besökare och lokala bryggare. Tre stolta bryggare från Hjo Öl avslutade kvällen på en hedrande 2:a plats med Karls Karaktär i folketsval av bästa öl.


 19/6 2019    Merchandise  från Hjo Öl aktiebolag

Nu finns både t-shirtar, förkläden och klistermärken framtagna med vår logga. Ett trevligt tillskott i vår marknadsföring av bryggeriet.


5/7-5/8 2019    Semesterrenoveringar i bryggeriet


Hjo Öl aktiebolag genomför under semestern flera större renoveringar i bryggeriet. Den gamla vedeldade vörtpannan får sig en rejäl ansiktslyftning. Vi utökar även vår kylkapacitet med ytterligare ett kylaggregat så att vi kan lagra vårt öl under gynnsam temperatur 3-4grader.

 


 

 

 

---------------------------------------------------

Hjo ölbryggeri drivs med kärlek och stolthet för den gamla bryggartradition! 

Vår filosofi är att knyta an dagens bryggeriteknik med den bryggartradition som funnits i Hjo sedan början av 1900-talet. Genom småskalig bryggning, god hantverkstradition och råvaror av högsta kvalitet kan vi leverera ett öl utan kompromisser. Vi är troligtvis Sveriges i dag enda bryggeri som fortfarande har vedeldad bryggpanna och remdrivet mäskkar, två av flera historiska inslag i vårt bryggeri. 


Läs mer om vår bryggning här!

 

Konfigurera denna hämtningswidget